Snikerinio pyrago receptas

 (12)
Receptas visoms, kurių potraukio saldumynams vienas šokoladukas nenumalšina ...
<em><span style="color: #ff0000;">Snikerinio</span></em> pyrago receptas
© marenegils.blog.com

Greitas, paprastas ir fantastiškai skanus pyragas, kuris labai primena šokoladuko "Snickers" skonį, patinka visiems mano artimiesiems. Pati jį nusikopijavau nuo draugės, kuri jį labai išgyrė. Patikrinau - nemelavo. Tikrai galima liežuvį praryti šį gardėsį valgant, todėl būkite atsargios.

Reikės:
100 g juodojo šokolado,
100 g baltojo šokolado,
400 g kondensuoto pieno,
100 g riešutų sviesto (galite pasigaminti pačios, tereikia sumalti saują skrudintų žemės riešutų su trupučiu sviestu),
250 g sausainių „Gaidelis".

Gaminimas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su riešutų sviestu. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi (nepamirškite uždengti ir šoninių sienelių). Suberkite sausainių masę į skardą ir šiek tiek šaukštu paspauskite.

Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Kepkite 20-25 minutes, kol lengvai paruduos. Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai, o tada jau skanaukite.

Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

Jums tikrai patiks: piemenėlių pyragas iš bulvių (1)

Manote, kad pyragai turi būti saldūs? Labai klystate. Vieni gardžiausių tie, kur pagardinti mėsa ar daržovėmis. Vieno tokio receptą siūlome ir jums.

Paprasčiau nebūna: čeburekai iš vaflių! (2)

Kai orai nelepina vasarišku karščiu, daugiau laiko norime praleisti namuose, mėgautis sočiais patiekalais ir pasinerti į kulinarinius eksperimentus. Šį kartą siūlome išbandyti čeburekų receptą, kuriuos pagaminsite neįtikėtinai greitai.

Ypatingi koldūnai iš Gruzijos (2)

Tiesa, galbūt vadinti koldūnais jų nederėtų – tai chinkaliai, Rytų Gruzijoje atsiradęs tradicinis valgis. Išvaizda jie kiek primena ir koldūnus, ir raviolius, tačiau išsiskiria daugybe klostelių, uodegėle viršuje ir specifiniu valgymo būdu. Palepinkite šeimą netikėtu valgiu iš gardžia virtuve garsėjančios Gruzijos.

Naujas marinavimo būdas: saldžiarūgštės agurkų salotos (4)

Siūlome jums dar vieną labai gardų agurkėlių marinavimo būdą. Šias salotas pagaminsite labai greitai ir jau po kelių valandų galėsite mėgautis ypatingu jų skoniu.

Lengvai pagaminamas naminis šakočio pyragas (3)

Jei mėgstate šakotį, tai būkite tikri, neatsispirsite ir šiam skanėstui, kurį lengvai galite pačios pasigaminti namuose. Traškus, lengvas, labai kvapnus ir abejingų nepaliksiantis pyragas, kurį siūlome išbandyti ir jums.

Anytos receptas: greitai rauginti agurkai (13)

Jei atsibodo žali ir marinuoti agurkai, norite kažko labai gaivaus, maloniai sūraus ir traškaus... Siūlome jums greitai užraugiamų agurkų receptą. Jį šį savaitgali išbandžiau ir aš. Tiesą pasakius, agurkus raugiau pirmą kartą gyvenime! Receptą man atskleidė anyta – tikra virtuvės karalienė. Visi jos patiekalai labai gardūs ir pagaminti su meile, o receptai – patikrinti.

Virtų bulvių ir varškės apkepas Labai lengva pagaminti!

Mėgstate bulves? Juk turgelyje jau galima įsigyti šviežutėlių! Tuomet siūlome pasigaminti bulvių plokštainį su varške.

Labai gardus mėlynių pyragas su varške

Prasidėjus mėlynių sezonui, siūlome pasigaminti labai skanų, nebrangų ir greitą mėlynių pyragą.

Močiutės receptas: purios bandelės su vištiena (1)

Skanu ne tik saldžios bandelės, kartais norisi kažko sūraus, riebesnio ir sotesnio.

Tradiciniai šviežiai rauginti agurkai (4)

Kas gali būti skaniau už traškius šviežius agurkėlius? Juos smagu valgyti ir vienus, ir derinti su mėsos ar žuvies patiekalais.

Patys skaniausi: traškūs konservuoti agurkai (12)

Metas konservuoti agurkus, juk jų jau tiek daug mūsų daržuose ir turgeliuose! Jei mėgstate aštresnį maistą, šis receptas būtent jums!

Patys skaniausi šaltibarščiai su netikėtu ingredientu (35)

Prognozuojama, kad savaitgalis bus labai labai šiltas, tad kas gali būti geriau nei gaivių šaltibarščių dubenėlis?

Pačios skaniausios įdarytos bulvės Vos 3 ingredientai! (5)

Parduotuvėse ir turgeliuose jau galima rasti šviežių bulvių. Jos tokios skanios, kad pirštus apsilaižysite, tad verta iš jų gaminti pačius įvairiausius patiekalus.

Nekeptas tinginių tortas iš krekerių Tik 5 ingredientai! (5)

Šį kartą siūlome mūsų skaitytojos Indrės labai pamėgtą krekerių tortą. Ji teigia, kad toks skanėstas labai tinka karštoms vasaros dienoms, nes yra gaivus ir lengvas. Ji net nenaudoja cukraus, nes jo užtenka iš sausainukų.

Lengviau būti negali: sausainių tortas su zefyrais ir vyšniomis (3)

Patiems didžiausiems smaližiams pristatome mūsų skaitytojo Ritos receptą. Tai tortas, kuriam pagaminti reikės visų gardėsių: ir sausainių, ir zefyrų, ir vyšnių. Pabandom?