Snikerinio pyrago receptas

 (12)
Receptas visoms, kurių potraukio saldumynams vienas šokoladukas nenumalšina ...
<em><span style="color: #ff0000;">Snikerinio</span></em> pyrago receptas
© marenegils.blog.com

Greitas, paprastas ir fantastiškai skanus pyragas, kuris labai primena šokoladuko "Snickers" skonį, patinka visiems mano artimiesiems. Pati jį nusikopijavau nuo draugės, kuri jį labai išgyrė. Patikrinau - nemelavo. Tikrai galima liežuvį praryti šį gardėsį valgant, todėl būkite atsargios.

Reikės:
100 g juodojo šokolado,
100 g baltojo šokolado,
400 g kondensuoto pieno,
100 g riešutų sviesto (galite pasigaminti pačios, tereikia sumalti saują skrudintų žemės riešutų su trupučiu sviestu),
250 g sausainių „Gaidelis".

Gaminimas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su riešutų sviestu. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi (nepamirškite uždengti ir šoninių sienelių). Suberkite sausainių masę į skardą ir šiek tiek šaukštu paspauskite.

Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Kepkite 20-25 minutes, kol lengvai paruduos. Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai, o tada jau skanaukite.

Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

Cepelinai tinginukai, kurie tikrai pavyks (21)

Daugelis mano draugių pripažįsta, kad nėra virusios cepelinų, nes, pasak jų, tai labai sunkiai paruošiamas patiekalas. Bet jos klysta! Šio tradicinio lietuviško patiekalo sėkmės paslaptis labai paprasta – geras ir išbandytas receptas. Būtent tokį jums ir siūlome.

Visų laikų geriausia mišrainė žiemai Labai paprasta! (5)

Mano močiutė sakydavo, kad jei jau šios mišrainės nepasiruoši žiemai, tai laukia prasti metai.

Dangiškai purūs varškėčiai su netikėtu ingredientu (5)

Varškėčius mėgsta visi: ir vaikai, ir suaugę. Kaip mano vyras sako, geriau purūs varškėčiai su daug daug grietinės bei uogienės, o ne bet koks tortas.

Netradicinis obuolių pyragas, kuris visiems labai patiks (6)

Obuolių sezonas dar tik įsibėgėja, tad pats metas virti uogienes ir kepti pyragus!

Ypatingo skonio nekeptas tortas su bananais (11)

Net seilė tįsta pažvelgus į šį nuostabaus skonio tortą. Jei norite save, šeimyną ar draugus palepinti nepaprastu kulinariniu šedevru, jums šis receptas idealiai tinka.

Pirštus apsilaižysite: keptos bulvės su labai sočiu įdaru (1)

Mūsų skaitytoja Viktorija sako, kad yra tikra lietuvė, mat sunkiai ištveria vieną dieną be bulvių! Kadangi taip mėgsta šią daržovę, su ja prisigalvoja pačių įvairiausių patiekalų. Šį kartą siūlome išbandyti firmines Viktorijos bulves su ypač sočiu mėsos ir sūrio įdaru.

Pasakiškas skonis: bulvių maltinukai su ypatingu įdaru (13)

Jau drąsiai galima teigti, kad su visu smarkumu prasidėjo bulvių sezonas! Kiek įvairiausių patiekalų galima su jomis pagaminti... Griebkite bulvių skustukus ir pirmyn prie darbo!

IŠBANDYK: obuolių pyragas be jokių pastangų (19)

Iš to džiaugsmo, kad turgeliuose jau yra pirmųjų lietuviškų obuolių, šeimyną palepinau kulinariniu gardėsiu. Visi namai pakvipo, kai pyragą ištraukiau iš orkaitės!

Naujoviškas uogienės receptas Nereikės virti! (3)

Nebėra prasmės prikonservuoti dviejų lentynų keturiomis eilėmis visokių agurkų, pomidorų bei uogienių. Geriausias sprendimas – pagaminti uogienę, kuri būtų ir gardi, ir išsaugotų vitaminus.

Kaip žalumynus užšaldyti žiemai, kad liktų visi vitaminai (1)

Vasarą įvairiausių žolelių pilni daržai ir sodai. Nors žalumynai spėja ir atsibosti, tačiau nepamirškite, kad jų labai norėsis ir žiemą. Tai gali būti jūsų vitaminų šaltinis, kuris neleis pasiduoti peršalimams ir virusams.

Močiutės receptas: pats skaniausias tinginys Tik 4 ingredientai! (13)

Nors internete šiomis dienomis galima rasti tūkstančius įvairiausių receptų, bet, mano nuomone, nėra geresnių už tuos, kuriuos mums iš kartos į kartą patiki šeimos nariai. Štai savo močiutės tinginio recepto, kurį ji man papasakojo dar vaikystėje, nekeisčiau į prabangiausius tortus.

Tinginių pyragas su juodaisiais serbentais (1)

Nors juodųjų serbentų derlius visada būna labai gausus, tačiau kartais tiesiog nebesugalvojame, ką pagaminti iš šių uogų. Galite virti uogienes, šaldyti, plakti kokteilius arba... iškepti LABAI gardų pyragą.

Marinuoti burokėliai žiemai: paprastas receptas! (6)

Pats metas pradėti ruošti atsargas žiemai!

Tinginių bulviniai blynai vos per 5 min. (13)

Šį kartą siūlome receptą labai praktiškoms moterims. Nuo vakar dienos pietų liko bulvių košės? Neverta jos išmesti! Galite pagaminti labai gardžius bulvinius blynus.

Pačių gaiviausių šaltibarščių receptas (12)

Ateinančios savaitės žada tropinius karščius, tad metas pasidairyti receptų, kurie ir pasotintų, ir atgaivintų.