2013 m. gegužės 8 d. 15:19

Garnyrui nelabai tinka, nes puikiai gali tapti ir pagrindiniu vakarienės patiekalu.

Šias maistingas ir sočias salotas gaminu, kai ateina būrelis svečių - paruošimas greitas, o didelių porcijų niekas nesuvalgo, todėl gaminti bliūdais nereikia. Jei norite, kad salotos būtų šiek tiek lengvesnės, tuomet galite nedėti avinžirnių.

Reikės:
1 cukinijos,
2 puodelių vandens,
1,5 puodelio kuskuso,
4 šaukštų citrinos sulčių,
4 šaukštų aliejaus,
3 skiltelės česnako,
3-4 vyšninių pomidorų,
0,5 žaliosios paprikos,
400 g konservuotų avinžirnių,
180 g rūkytos žuvies,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas. Cukinijas supjaustykite kubeliais. Apkepkite šlakelyje aliejaus, kol šiek tiek suminkštės, pagardinkite druska.
Vandenį užvirkite. Nukelkite nuo viryklės, suberkite kuskusą ir 3/4 šaukšto druskos, išmaišykite. Uždenkite ir leiskite pastovėti 5-10 minučių. Suberkite į dubenį ir išmaišykite šakute.

Tuo metu sumaišyti citrinų sultis, aliejų ir susmulkintas česnako skilteles. Supilkite šį užpilą kartu su nuskalautais ir nuvarvintais avinžirniais į kuskusą ir gerai išmaišykite. Įmaišykite kepintas cukinijas, supjaustytus pomidorus, papriką ir susmulkintą žuvį, dar pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

PARAŠYKITE SAVO KOMENTARĄ
Yra 0 komentarų
Vardas
Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
Avinas

21.03-19.04

Jautis

20.04-20.05

Dvyniai

21.05-21.06

Vėžys

22.06-22.07

Liūtas

23.07-22.08

Mergelė

23.08-22.09

Svarstyklės

23.09-23.10

Skorpionas

24.10-22.11

Šaulys

23.11-21.12

Ožiaragis

22.12-19.01

Vandenis

20.01-18.02

Žuvys

19.02-20.03

Antakiai - viena svarbiausių veido dalių. Abejojate? Pabandykite juos pilnai užmaskuoti su šviesia pudra ir įsitikinsite, kad be jų tarsi nėra akių. Veidas praranda svarbią detalę, kuri ne tik puošia, bet ir dalyvauja reiškiant bet kokias emocijas.  (13)
Turiu tokią bėda: tarpupirščiuose gyvena grybelis, aš jį ir taip marinu ir kitaip... Atrodo jau jau išgydžiau, bet žiūrėk savaitę kitą netepu niekuo – ir vėl tas pats.  (14)
Šį sezoną dairykitės ryškių ir nuotaikingų daiktų, nebijokite derinti skirtingų raštų ar tendencijų. Kad atnaujintumėte pavasario drabužinę, nebūtina skausmingai tuštinti piniginės. Siūlome, ką vasariškai šaunaus galite įsigyti iki 50 ar 100 litų.  (1)
Kai norisi kažko lengvo, balto, švelnaus ir skanaus, varškės apkepas labai tinka. Tiek šiltas valgyti pusryčiams-pietums-vakarienei, tiek šaltas - kaip sūrpyragis prie arbatos ar kakavos puodelio. Varškės man niekada nebus per daug, nes baisulingai mėgstu.
 (1)
Ilgaplaukėms pasisekė – jos iš savo kasų gali formuoti pačias įvairiausias šukuosenas, nuo madingųjų kasų iki holivudinių garbanų, o ką daryti trumpaplaukėms? Siūlome keletą stilingų šukuosenų, kurios puikiai tiks turinčioms ir trumpus, ir vidutinio ilgio plaukus.  (4)