Imbieras padeda greitai mesti svorį

 (36)
Teodora sako, kad lietuvėms netinka tai, kas auginama ne mūsų žemėje. O aš apgyniau ir burokėlius, ir imbierą.
Imbierinė arbata sukelia sotumą jausmą. Valgote mažiau, atrodote gražiau!
Imbierinė arbata sukelia sotumą jausmą. Valgote mažiau, atrodote gražiau!
© Shutterstock nuotr.

Burokėliai man padeda dėl mažakraujystės ir žemo kraujo spaudimo. Be to, mėgstu burokėlių sultis maišyti su morkų - pamėginkit, skanu! Tik dar įpilkite šaukštelį grietinėlės ar alyvuogių aliejaus, kad organizmas geriau įsisavintų naudingas medžiagas.

Imbierą labai mėgsta Indijos moterys, kurios nori numesti svorio. Imbieras šioje šalyje vertinamas ne tik dėl šių stebuklingų galių, bet ir dėl jauninamojo poveikio organizmui, taip pat gydomųjų savybių. Imbiero arbata reguliuoja medžiagų apykaitą, gerina kraujo apytaką. Imbiero šakniastiebyje esantys eteriniai aliejai gerina ir kitų organų darbą.

O lieknėti geriausiai padeda imbierinė arbata. Tik viena taisyklė: jos negerkite prieš miegą, nes sunkiai užmigsite - tokia arbata suteikia žvalumo. Jau geriu kelias dienas. Rezultatų dar nepajutau, bet valgau dabar tikrai mažiau!

1 receptas. 1 dalį imbiero bei 1 dalį česnako užpilkite 20 dalių virinto vandens. Viską sumaišykite, supilkite į termosą ir palaukite 15 min., kol pritrauks. Gerkite mažomis porcijomis visą dieną. Svoris krinta labai greitai.

2 receptas. Smulkiai supjaustykite imbiero šaknį, sumeskite gabaliukus į termosą ir užplikykite vandeniu. Palikite 30 min. Arbatą gerkite ne mažiau kaip 3 kartus per dieną iki valgymo likus pusvalandžiui.

3 receptas. Susmulkinkite imbiero šaknį, išspauskite citrinos sulčių ir įdėkite 1 šaukštelį medaus. Viską užpilkite verdančiu vandeniu. Arbatą gerti visą dieną, iki valgio likus pusvalandžiui ir paties valgio metu. Jūs suvalgysite mažiau, nei įprastai.

4 receptas. Užplikykite paprastą žaliąją arbatą, įdėkite į ją smulkinto imbiero (ar imbiero miltelių). Šis neįprastas aromatinis gėrimas irgi padės mesti svorį.

Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Skanios

Greitai pagaminama mišrainė žiemai Skanumėlis (13)

Šis receptas labai paprastas ir greitas. Jei namuose turite šio rudens gėrybių, galite pasirūpinti ir tuo, kas bus žiemą ant jūsų stalo.

Labai gardus šokoladinis blynų tortas (3)

Jei atsibodo tradiciniai tortai, siūlome jums labai originalų receptą.

Naujoviškas kugelio receptas, kuriam neįmanoma atsispirti (19)

Šis bulvių apkepas man pats skaniausias ir, kas labai svarbu, labai lengvai pagaminamas. Pavadinau jį naujovišku, mat ruošiamas su mineraliniu vandeniu, kuris suteikia ypatingo purumo.

IŠBANDYK: pati skaniausia pomidorų mišrainė žiemai (5)

Žiemai ruoštis reikia pradėti jau dabar! Jei jūsų lysvės lūžta nuo raudonskruosčių pomidorų, verta juos ne tik dabar valgyti, bet ir pasigaminti skanių patiekalų žiemai.

Ruoškis žiemai: naminis pomidorų padažas (7)

Jeigu jūsų darže raudonuoja gražuoliai pomidorai, o entuziazmas pasiruošti atsargų žiemai labai didelis, metas pačioms pasigaminti labai gardų, sveiką ir natūralų pomidorų padažą.

Cepelinai tinginukai, kurie tikrai pavyks (71)

Daugelis mano draugių pripažįsta, kad nėra virusios cepelinų, nes, pasak jų, tai labai sunkiai paruošiamas patiekalas. Bet jos klysta! Šio tradicinio lietuviško patiekalo sėkmės paslaptis labai paprasta – geras ir išbandytas receptas. Būtent tokį jums ir siūlome.

Visų laikų geriausia mišrainė žiemai Labai paprasta! (28)

Mano močiutė sakydavo, kad jei jau šios mišrainės nepasiruoši žiemai, tai laukia prasti metai.

Dangiškai purūs varškėčiai su netikėtu ingredientu (5)

Varškėčius mėgsta visi: ir vaikai, ir suaugę. Kaip mano vyras sako, geriau purūs varškėčiai su daug daug grietinės bei uogienės, o ne bet koks tortas.

Netradicinis obuolių pyragas, kuris visiems labai patiks (6)

Obuolių sezonas dar tik įsibėgėja, tad pats metas virti uogienes ir kepti pyragus!

Ypatingo skonio nekeptas tortas su bananais (12)

Net seilė tįsta pažvelgus į šį nuostabaus skonio tortą. Jei norite save, šeimyną ar draugus palepinti nepaprastu kulinariniu šedevru, jums šis receptas idealiai tinka.

Pirštus apsilaižysite: keptos bulvės su labai sočiu įdaru (1)

Mūsų skaitytoja Viktorija sako, kad yra tikra lietuvė, mat sunkiai ištveria vieną dieną be bulvių! Kadangi taip mėgsta šią daržovę, su ja prisigalvoja pačių įvairiausių patiekalų. Šį kartą siūlome išbandyti firmines Viktorijos bulves su ypač sočiu mėsos ir sūrio įdaru.

Pasakiškas skonis: bulvių maltinukai su ypatingu įdaru (13)

Jau drąsiai galima teigti, kad su visu smarkumu prasidėjo bulvių sezonas! Kiek įvairiausių patiekalų galima su jomis pagaminti... Griebkite bulvių skustukus ir pirmyn prie darbo!

IŠBANDYK: obuolių pyragas be jokių pastangų (20)

Iš to džiaugsmo, kad turgeliuose jau yra pirmųjų lietuviškų obuolių, šeimyną palepinau kulinariniu gardėsiu. Visi namai pakvipo, kai pyragą ištraukiau iš orkaitės!

Naujoviškas uogienės receptas Nereikės virti! (3)

Nebėra prasmės prikonservuoti dviejų lentynų keturiomis eilėmis visokių agurkų, pomidorų bei uogienių. Geriausias sprendimas – pagaminti uogienę, kuri būtų ir gardi, ir išsaugotų vitaminus.

Kaip žalumynus užšaldyti žiemai, kad liktų visi vitaminai (1)

Vasarą įvairiausių žolelių pilni daržai ir sodai. Nors žalumynai spėja ir atsibosti, tačiau nepamirškite, kad jų labai norėsis ir žiemą. Tai gali būti jūsų vitaminų šaltinis, kuris neleis pasiduoti peršalimams ir virusams.