Galbūt esu seksualiai neišprususi, bet apie G-Shot injekciją sužinojau ne iš Vikos, o iš Nielso. Pasirodo, jo sesuo išmėgino, ir su vyru dabar nebespėja gaudyti malonumo bangų, kai mylisi.

Kas tai yra? Didžiosios Britanijos vaginos atjauninimo lazeriu centras (Laser Vaginal Rejuvenation Centre), esantis Londone Harley gatvėje,  prieš trejus metus pasiūlė savo klientėms procedūrą - kolageno injekciją į G tašką, kad mylintis moteris patirtų saldžiausią palaimą. Kolagenas - baltymas, jungiamojo audinio pagrindinė dalis. Ši injekcija buvo pavadinta G-Shot (angl. labai vykęs žodžių žaismas: G-Spot ir G-Shot); ji atliekama su vietine nejautra. Iš pradžių procedūra truko apie pusvalandį, o dabar - apie 10-15 minučių (pati injekcija - tik 8 sekundės). Intymius santykius jau galima turėti po injekcijos praėjus 4 valandoms.

O G-Shot injekcijos pioniere JAV laikoma ginekologė Jennifer S. Hayes. Iš pradžių ji pati išmėgino šią naujovę, o paskui pasiūlė ir savo klientėms.

Kolageno injekcijos poveikis trunka 3-5 mėnesius. Procedūra rekomenduojama moterims, kurios nori pagausinti malonumo, tačiau ne toms, kurios turi seksualinių sutrikimų (pavyzdžiui, frigidiškumas, nepatiria orgazmo), santykių ar emocinių bei psichologinių problemų (nedžiugina seksas).

Kaip tai veikia? Kolageno injekcija padidina G taško plotą - jo diametras prasiplečia iki 24,5 milimetro, t. y. padidėja ketvirčiu.

Kolageno injekcija G tašką, kuris ir taip yra jautri erogeninė zona, dar labiau sujautrina ir leidžia lengviau jį užčiuopti. Injekcija sustiprina seksualinį susijaudinimą bei pasitenkinimą.

Amerikoje atlikti tyrimai rodo, kad net 87 procentai moterų, kurioms buvo padaryta G-Shot injekcija, prisipažino, kad jų seksualinis malonumas padidėjo, susijaudinimas - taip pat, orgazmų pagausėjo, jie tapo ilgesni.

Injekcijų paklausa sparčiai kyla. Gal kada ir susapnuosiu save sakančią: "Daktare, išvirkšk man į G tašką kolageno...", bet dabar esu patenkinta tuo, kokia esu.